Musicallessen voor kinderen: zingen en dansen met emoties

Houdt jouw kind van zingen en dansen? Schrijf je kind dan nu in voor het nieuwe seizoen voor musicallessen bij Danscentrum Enjoy. De musicallessen zijn bestemd voor kinderen tussen 6 en 14 jaar. Wil je graag eerst samen met je kind komen kijken bij van onze lessen? Kom gerust, je kunt dan zien wat wij allemaal doen, en eventueel meteen inschrijven.

Musical is dansen met emoties. Kinderen leren bij ons groots te dansen op muziek van musicals van bijvoorbeeld The Lion King, Mamma Mia en Footloose. In elke les werken we aan de verschillende disciplines die je nodig hebt voor het spelen in een musical. De nadruk leggen we op het zingen en dansen met emoties. Ook worden ze met elkaar gecombineerd. Zo kun je bijvoorbeeld een lied zingen met een dans erbij. Of vanuit een emotie of een rol zingen en dansen. Ook oefen je veel met improvisaties.

Lessen starten in september

De musicallessen starten weer na 15 september a.s. op elke woensdag en zaterdag. De kosten bedragen € 20,00 per maand. Dit bedrag is inclusief vier vakantiedagen per jaar.

  • Woensdag: 19.00 – 20.00 uur, kinderen van 9 t/m 14 jaar
  • Zaterdag: 11.15 – 12.15 uur, kinderen van 6 t/m 8 jaar