Ouder & Kind lessen: plezier, vrolijkheid en ontwikkeling

Samen met je (klein)kind de wereld van dans ontdekken? Bij de Ouder & Kind lessen draait het om plezier, vrolijkheid en ontwikkeling. Alleen een dansles volgen is op deze leeftijd soms nog best spannend. Daarom zijn de (groot)ouders ook van harte welkom om mee te doen met de les. Kinderen voelen zich daardoor veiliger en ontdekken gemakkelijker hun eigen bewegingsmogelijkheden. Samen prikkelen we de kinderen om lekker veel uit te proberen!

Fantasierijke wereld

Ouder & Kind dans is een cursus voor kinderen in de leeftijd van 18 maanden tot 4 jaar samen met papa, mama, opa of oma. Elke les duiken we een fantasierijke wereld binnen waar de kinderen spelenderwijs zichzelf en de wereld om zich heen kunnen te ontdekken. Buiten het ontwikkelen van de fysieke mogelijkheden en muzikaliteit wordt ook de fantasie en creativiteit geprikkeld. Dit gebeurt onder andere door materialen als ballen, sjaals, liedjes te gebruiken tijdens de les. Op deze manier stimuleren we de ontwikkeling van hun motorische, cognitieve en sociale vaardigheden. Peuters maken in deze cursus op een veilige en vertrouwde manier kennis met dans doordat ze dit samen met één van hun (groot)ouders beleven. Doordat zij actief meedansen worden de kinderen gestimuleerd en zeker ook het plezier!

Lessen starten in september

De ouder & kind lessen starten weer na 15 september a.s. op elke vrijdag om 09.30 uur en elke zaterdag om 09.30 uur. De kosten bedragen € 20,00 per maand. Dit bedrag is inclusief vier vakantiedagen per jaar.

Ouder en Kind dans