LaBlast lessen in september weer van start

Alle LaBlast liefhebbers opgelet. Na de zomervakantie gaan vanaf 15 september a.s. de LaBlast lessen weer van start. Ben je geïnteresseerd? Geef je dan nu op voor een van de lessen. De kosten bedragen € 29,50 per maand. Dit bedrag is inclusief vier vakantiedagen per jaar.

Wil je graag eerst komen kijken bij van onze lessen? Kom gerust, je kunt dan zien wat wij allemaal doen en eventueel meteen inschrijven. Bovendien kun je in september de eerste week gratis sporten bij Danscentrum Enjoy. Dit geldt ook voor de lessen van LaBlast.

Energie, plezier en dans

LaBlast is gebaseerd op verschillende dansstijlen, voor iedereen toegankelijk en je hebt geen partner nodig. LaBlast zit vol energie, plezier en dans; is uitdagend en zal inspireren. Ongeacht je niveau, leeftijd, of fitnesservaring, met LaBlast kun je dansen, calorieën verbranden en vooral lachen!

Je danst op verschillende genres muziek en hebt daardoor niet door dat je eigenlijk met een intensieve workout bezig bent. Je leert dansen zoals de disco, cha cha, jive, samba, merengue, salsa, paso doble en nog veel meer. Alle genres komen voorbij.

Rooster

Het rooster na de zomervakantie ziet er voor de LaBlast lessen als volgt uit:

Woensdagavond

  • 20:00 uur LaBlast Niveau 3
  • 20:45 uur LaBlast Niveau 4-5/LIF (specifieke danschoreo’s LaBlast)

Zaterdagochtend

  • 10:15 uur LaBlast niveau 4-5

LaBlast