Dansseizoen 2018-2019 op 15 september a.s. weer van start met openingsbal

Op zaterdag 15 september a.s. vindt het openingsbal plaats. Het openingsbal is de officiële aftrap van het nieuwe dansseizoen 2018-2019. Alle reguliere danslessen starten weer in de week na het openingsbal, vanaf woensdag 19 september. Het openingsbal begint om 20.30 uur en eindigt om 00.00 uur. De entree is gratis en zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom op deze avond.

Lesrooster

Het voorlopige lesrooster van het nieuwe dansseizoen is bekend en te vinden op de pagina ‘lesrooster’.  Dit rooster is onder voorbehoud van mogelijke wijzigingen. Tevens komen er nog extra lessen bij. Hierover volgt later meer nieuws.

Interesse?

Heeft u interesse in een van onze danscursussen? Opgeven voor een van de lessen voor ons nieuwe dansseizoen kan nog steeds. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. De eerste les is bij ons altijd gratis. Op onze pagina cursussen/prijzen vind je een overzicht van de prijzen van elke cursus. Ook wanneer u eerder danslessen op een andere dansschool heeft gevolgd, kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u adviseren in welke cursus u het beste in kunt stromen en zorgen tevens voor een goede begeleiding.