Kids

20140824_campina-dance-masters-4Plezier

Door kids-dance docentes Edwin & Evelyn Viester en Shannon den Horder leren de kindjes hun eigen lichaam kennen, door te bewegen en dansen op muziek. Bij ons staat het kind centraal. Uiteraard moet het kindje iets leren, maar het allerbelangrijkste is dat het kindje plezier heeft.

De docenten helpen al snel de meest verlegen kindjes uit hun schulp te komen. Zij kijken goed naar het kind, en weten daardoor hoe ze het kindje het beste aan het dansen kunnen krijgen.

Bij de balletlessen worden de kindjes uit hun schulp getrokken door de rust van juf Shannon. Zij weet de kindjes zo rustig te krijgen, dat je er tijdens sommige oefeningen een speld kunt horen vallen. Prachtig gezicht om te zien hoe trots een kindje is, als het een (moeilijke) oefening voor elkaar krijgt.

Plezier staat centraal bij Enjoy.

 


Ouder en kind dans

Op de vrijdag en zaterdag is er een ouder-en-kind dansles, gegeven om 9:30 tot 10:15 uur.
Ouder en Kind dansDeze lessen zijn er voor kindjes die nog niet helemaal alleen durven te dansen, en nog graag hun papa/mama/opa of oma er bij willen hebben. Tijdens deze lessen wordt er uiteraard gedanst op vrolijke muziek, die de fantasie van de kinderen prikkelt.
Kun jij stilstaan als een boom, of zitten als een tijger of stampen als een olifant?
De eerste les is altijd een gratis proefles, zodat je goed kunt beoordelen, of je kindje het leuk vind.
Benieuwd wat de kosten zijn? klik op het kopje cursussen.

Rooster

  • Op dit moment zijn deze lessen tijdelijk gestopt.

 


MiniDance

Wanneer de kinderen bij de Ouder & Kind dans steeds meer zelfstandig gaan dansen, kunnen zij doorstromen naar MiniDance. Deze les is er voor kinderen die zonder papa en/of mama of opa en/of oma durven te dansen. Door middel van dans en spel wordt er verder gewerkt aan de motoriek van het kind; er worden dansjes en echte choreografieën aangeleerd. Dit helemaal afgestemd op kinderen waarbij zij continu worden uitgedaagd om in groepsverband te dansen.

Benieuwd naar MiniDance? Laat uw kindje een proefles meedoen; de eerste les is altijd gratis.


Ballet

Deze lessen worden gegeven door onze allround dansdocente Shannon de Horder. Shannon is geen vreemde voor danscentrum Enjoy. Voordat zij met haar dansopleiding begon, heeft zij bij ons gedanst, en zij is uiteindelijk de G-dansers gaan lesgeven in Hip hop. Zij is een zeer goede danseres, en technisch onderlegd. Waarbij zoals bij al onze kids lessen, gewerkt wordt vanuit het kind. Wat voor kind is het? Wat kan het kind aan? Wat vind het kind wel en niet leuk? Enzovoorts. Enthousiast geworden? De eerste les is altijd een geheel vrijblijvende proefles! De lessen beginnen om 11:15. Uiteraard is ballet goed voor de motoriek en voor de spierspanning. Maar bovenal is het gewoon heel erg leuk! En dat moet ook zo blijven!

Bij ons worden de lessen gegeven vanuit het perspectief van het kind. En biedt het kind aan wat het nodig heeft.

En zeg nou zelf, welk kindje wil er nou geen ballerina worden?


Urban Latin

201611161500514000Urban Latin is dé nieuwste danssensatie op dit moment!

Deze dansstijl biedt een mix van streetdance, hip hop en poppin’ gemixt met alle latin dansen zoals bijvoorbeeld cha cha, rumba, jive en samba.

Het is de ideale manier om je danservaring te verrijken, want je leert op een andere manier de latin stijl te tellen. Maar ook als je nog geen danservaring hebt, kun je deze dansstijl leren. Elke week wordt een nieuwe dans (choreografie) aangeleerd op de laatste muziek van dit moment.

Urban Latin is speciaal voor Dance Masters ontwikkeld door Neil en Katia Jones (meervoudig wereldkampioen latin, wereldkampioen Latin Showdance, meervoudig Blackpool kampioen, finalisten van British got talent en profs in het programma Dancing With The Stars in Engeland). Bij Danscentrum Enjoy ben je dus aan het juiste adres om deze nieuwe hit op dansgebied te ervaren.


Musical Les

HAIRSPRAY, TARZAN EN THE LION KING !!!
WIE HOUDT ER OOK ZO VAN MUSICALS?

Lijkt het jou leuk om te dansen op muziek uit deze musicals en wil je misschien ook zingen?
Kom dan naar de musical lessen bij Danscentrum Enjoy!

In een musical hebben de dansers een uitgesproken uitstraling en dansen ze heel groot en opvallend. Tijdens de musical lessen wordt hier aan gewerkt. En…als je het leuk vindt om te zingen, zorgen we dat je de kans krijgt, maar zingen hoeft uiteraard niet.

Rooster

  • Op dit moment zijn deze lessen tijdelijk gestopt.

Draag en dans

De nieuwe hype!

Draag en Dans. Heerlijk samen dansen met je baby. Jij lekker in beweging, en je kindje heerlijk gesust door de bewegingen. Het is de bedoeling dat je je eigen draagdoek meeneemt. Er is een draagconsulente aanwezig, zodat alle kindjes zeker weten, goed in de draagdoek zitten.

Wij zijn zeer blij dat wij als draagconsulente Patricia Boll hebben. Zij heeft een zeer ruime ervaring met verschillende draagdoeken.
Patricia is naast regulier draagconsulent ook torso baby wearing consultant. Zij kan u ook van advies voorzien over verschillende draagdoeken en dergelijke.

Je kunt dansen verwachten, als de mambo, cha cha cha, disco en vele anderen.


Kinderfeestje

Zin in een supergezellig kinderfeestje? Onze kleine zaal is hier uitermate voor geschikt!

Het partijtje kan worden opgezet zoals je zelf wilt, maar wij kunnen hier ook actief bij meedenken of een programma maken. Denk aan het uitpakken van de cadeautjes middels een (dans)spel, leuke spelletjes zoals twister, t-shirt versieren, of schminken, het aanleren van een dansje, etcetera. Als de ouders hun kindje weer op komen halen, kunnen ze hun zojuist geleerde dansje laten zien!

In plaats van spelletjes kan er ook discodansen georganiseerd worden. Daarnaast kunnen wij voorzien in eten en drinken.