Kids

20140824_campina-dance-masters-4Plezier

Door kids-dance docente Erica Lexa-Guittart, en ballet docente Shannon den Horder, leren de kindjes hun eigen lichaam kennen, door te bewegen en dansen op muziek. Bij ons staat het kind centraal. Uiteraard moet het kindje iets leren, maar het allerbelangrijkste is dat het kindje plezier heeft.

Door de tomeloze enthousiaste Erica, kruipen al snel de meest verlegen kindjes al snel uit hun schulp. Zij kijkt goed naar het kind, en weet daardoor hoe ze het kindje het beste aan het dansen kan krijgen.

Bij de balletlessen worden de kindjes uit hun schulp getrokken door de rust van juf Shannon. Zij weet de kindjes zo rustig te krijgen, dat je er tijdens sommige oefeningen een speld kunt horen vallen. Prachtig gezicht om te zien hoe trots een kindje is, als het een (moeilijke) oefening voor elkaar krijgt.
Plezier staat centraal bij Enjoy!

 


Ouder en kind dansOuder en Kind dans

Op de vrijdag en zaterdag is er een ouder-en-kind dansles, gegeven om 9:30 tot 10:15 uur.
Deze lessen zijn er voor kindjes die nog niet helemaal alleen durven te dansen, en nog graag hun papa/mama/opa of oma er bij willen hebben. Tijdens deze lessen wordt er uiteraard gedanst op vrolijke muziek, die de fantasie van de kinderen prikkelt.
Kun jij stilstaan als een boom, of zitten als een tijger of stampen als een olifant?
De eerste les is altijd een gratis proefles, zodat je goed kunt beoordelen, of je kindje het leuk vind.
Benieuwd wat de kosten zijn? klik op het kopje cursussen.

Rooster Ouder en Kind dans

Vrijdag- en zaterdagochtend om 09:30 uur

 


Peuterdans

Deze lessen zijn er voor kindjes die wel zonder papa en of mama/oma of opa durven te dansen. Tijdens deze lessen kunnen de volwassenen lekker naar de kleine kijken, terwijl zij genieten van een kopje koffie of thee in de bar. Uiteraard word er ook nog een liedje gedraaid aan het einde van de les, zodat de volwassenen toch nog even lekker mee kunnen dansen.

De peuterdansles is op zaterdag om 10:15 tot 11:00 uur

 


Kids Dance 4+

Wanneer de kindjes bij de Peuterdans steeds meer zelfstandig gaan dansen, kunnen zij doorstromen naar de Kids Dance 4+
Bij deze les wordt er door middel van dans en spel verder gewerkt aan de motoriek van het kind; er worden dansjes en echte choreografieën aangeleerd. De kinderen worden continu uitgedaagd om in groepsverband te dansen.

De Kids Dance 4+ is op zaterdag om 12:00 uur

 


Ballet

Deze lessen worden gegeven door onze allround dansdocente Shannon de Horder. Shannon geen vreemde voor danscentrum Enjoy. Voordat zij met haar dansopleiding begon, heeft zij bij ons gedanst, en zij is uiteindelijk de G-dansers gaan lesgeven in Hip hop. Zij is een zeer goede danseres, en technisch onderlegd. Waarbij zoals bij al onze kids lessen, gewerkt wordt vanuit het kind. Wat voor kind is het? Wat kan het kind aan? Wat vind het kind wel en niet leuk? Enzovoorts. Enthousiast geworden? De eerste les is altijd een gratis geheel vrijblijvende proefles! De lessen beginnen om 11:15. Uiteraard is ballet goed voor de motoriek en voor de spierspanning. Maar bovenal is het gewoon heel erg leuk! En dat moet ook zo blijven!

Bij ons worden de lessen gegeven vanuit het perspectief van het kind. En biedt het kind aan wat het nodig heeft.

En zeg nou zelf, welk kindje wil er nou geen ballerina worden?

 


Salsa4Kids

Vanaf woensdag 13 september 2017 starten wij met Salsa4Kids?
Deze te gekke lessen worden gegeven door juf Erica! Zij heeft hiervoor een speciale opleiding gevolgd, en tijdens deze lessen leert jouw kindje echte salsa maar gegeven in een les die helemaal afgestemd is op kinderen!

Rooster

  • woensdag 16:00 uur (3-5 jaar)
  • zaterdag 11:15 uur (6-8 jaar)

Doe gezellig mee!

 


Urban Latin

201611161500514000Urban Latin is dé nieuwste danssensatie op dit moment!

Deze dansstijl biedt een mix van streetdance, hip hop en poppin’ gemixt met alle latin dansen zoals bijvoorbeeld cha cha, rumba, jive en samba.

Het is de ideale manier om je danservaring te verrijken, want je leert op een andere manier de latin stijl te tellen. Maar ook als je nog geen danservaring hebt, kun je deze dansstijl leren. Elke week wordt een nieuwe dans (choreografie) aangeleerd op de laatste muziek van dit moment.

Urban Latin is speciaal voor Dance Masters ontwikkeld door Neil en Katia Jones (meervoudig wereldkampioen latin, wereldkampioen Latin Showdance, meervoudig Blackpool kampioen, finalisten van British got talent en profs in het programma Dancing With The Stars in Engeland). Bij Danscentrum Enjoy ben je dus aan het juiste adres om deze nieuwe hit op dansgebied te ervaren.

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op voor een proefles

 


Musical Les

HAIRSPRAY, TARZAN EN THE KION KING !!!
WIE HOUDT ER OOK ZO VAN MUSICALS?

Lijkt het jou leuk om te dansen op muziek uit deze musicals en wil je misschien ook zingen?
Kom dan naar de musical lessen bij Danscentrum Enjoy!

In een musical hebben de dansers een uitgesproken uitstraling en dansen ze heel groot en opvallend. Tijdens de musical lessen wordt hier aan gewerkt. En…als je het leuk vindt om te zingen, zorgen we dat je de kans krijgt, maar zingen hoeft uiteraard niet.

De musical lessen worden gegeven door Leonie Westerhuis; zij studeert aan het Albeda Danscollege in Rotterdam.

Op dit moment bieden we musical lessen aan in twee leeftijdscategorieën.

Rooster

  • woensdag 16:00 uur (10-14 jaar)
  • zaterdag 13:00 uur (6-9 jaar)

Kom een keer gezellig meedoen met deze leuke les; bij ons is de eerste les altijd een gratis proefles!

 


Draag en dans

De nieuwe hype!

Draag en Dans. Heerlijk samen dansen met je baby. Jij lekker in beweging, en je kindje heerlijk gesust door de bewegingen. Het is de bedoeling dat je je eigen draagdoek meeneemt. Er is een draagconsulente aanwezig, zodat alle kindjes zeker weten, goed in de draagdoek zitten.

Wij zijn zeer blij dat wij als draagconsulente Patricia Boll hebben. Zij heeft een zeer ruime ervaring met verschillende draagdoeken.
Patricia is naast regulier draagconsulent ook torso baby wearing consultant. Zij kan u ook van advies voorzien over verschillende draagdoeken en dergelijke.

Je kunt dansen verwachten, als de mambo, cha cha cha, disco en vele anderen.

De eerste les is bij Enjoy altijd een vrijblijvende gratis proefles, dus kom gezellig en doe lekker mee.

 


Kinderfeestje

Zin in een super-gezellig kinderfeestje? Onze kleine zaal is hier uitermate voor geschikt!

Het partijtje kan worden opgezet zoals je zelf wilt, maar wij kunnen hier ook actief bij meedenken of een programma maken. Denk aan het uitpakken van de cadeautjes middels een (dans)spel, leuke spelletjes zoals twister, t-shirt versieren, of schminken, het aanleren van een dansje, et cetera. Als de ouders hun kindje weer op komen halen, kunnen ze hun zojuist geleerde dansje laten zien!

In plaats van spelletjes kan er ook discodansen georganiseerd worden. Daarnaast kunnen wij voorzien in eten en drinken.

Interesse? Neem voor meer informatie contact met ons op.