LaBlast

LaBlast februari deal bij Danscentrum Enjoy

Februari deal Danscentrum Enjoy

De hele maand februari staat in het teken van LaBlast. Voor de maand februari kun je een speciaal inschrijfformulier invullen om je keuze kenbaar te maken.

 • Optie 1: Abonnement zoals het nu is. 1 keer in de week LaBlast voor €29,50
 • Optie 2: Alle reguliere lessen volgen van de LaBlast, woensdag en de zaterdag voor €47,50
 • Optie 3: Je eigen reguliere les, en de extra LIF lessen volgen voor €47,50 (vrijdagavond 20:00)
 • Optie 4: Alle reguliere lessen volgen, plus de extra LIF lessen voor €65,00

En! Op 10 februari is er een LaBlast Bootcamp van 15:00 uur-18:00 uur.

De losse Bootcamp is €30,00, maar in  combinatie met optie 2 of 3 is de Bootcamp €25,00. En in combinatie met optie 4 is de Bootcamp zelfs maar €20,00

Wat is LaBlast?

Het LaBlast fitnessprogramma is een razend populaire interval cardio training geïntroduceerd door drievoudig wereldkampioen dansen Louis van Amstel. Danscentrum Enjoy is de enige dansschool in Woerden die dit programma aanbiedt onder professionele begeleiding, met gediplomeerde docenten.

LaBlast is gebaseerd op verschillende dansstijlen, voor iedereen toegankelijk en je hebt geen partner nodig. LaBlast zit vol energie, plezier en dans; is uitdagend en zal inspireren. Ongeacht je niveau, leeftijd, of fitnesservaring, met LaBlast kun je dansen, calorieën verbranden en vooral lachen!

Je danst op verschillende genres muziek en hebt daardoor niet door dat je eigenlijk met een intensieve workout bezig bent. Je leert dansen zoals de disco, cha cha, jive, samba, merengue, salsa, paso doble en nog veel meer. Alle genres komen voorbij.

Bij Danscentrum Enjoy begin je LaBlast op niveau 1 en de cardio workout gaat geleidelijk omhoog. De choreografie wordt steeds verder uitgebreid en intensiever. Je gaat steeds een stapje verder, zonder dat het gaat vervelen. Eerste les is een gratis proefles!

Het motto van LaBlast is dan ook: als je kunt meeklappen, dan kun je er op dansen!

Rooster

 • LaBlast Niveau 1:
  Vrijdagavond 19:15 uur (start 2 februari 2018)
 • LaBlast Niveau 2:
  Woensdagavond 20:00 uur
 • LaBlast Niveau 4:
  Woensdagavond 20:45 uur
  Zaterdagochtend 10:15 uur
 • LaBlast LIF (specifieke danschoreo’s LaBlast):
  Vrijdagavond 20:00 uur (start 2 februari 2018)