Linedance

20150915_laars-totaalLinedance / Single dance

Linedance: dansen op countrymuziek én op hedendaagse ‘moderne’ muziek. Door de jaren heen heeft linedance een plek veroverd in de lijst met dansstijlen. Bij linedance dans je op een bepaald nummer een specifieke choreografie. De choreografie wordt tijdens de les uitgebreid uitgelegd en een aantal weken geoefend zodat iedereen de dans onder de knie krijgt. Dit maakt linedance ook heel toegankelijk voor mensen die nog nooit aan linedance hebben gedaan en graag willen instappen.

Er wordt op allerlei verschillende muziek stijlen gedanst. Tijdens deze cursus leer je o.a. de single wals, maar ook dansen op bijvoorbeeld het nieuwste nummer van Justin Timberlake of Shawn Mendes. Dus voor ieder wat wils! Uiteraard leer je al deze dansen in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Op de zondagavond van 18.30 tot 20.00 uur worden verschillende niveaus gecombineerd, dus voor ieder wat wils. Linedance is Enjoy: dansen, gezelligheid en plezier.

Heb jij ook zin in een gezellige dansles, waarbij je niet afhankelijk bent van een danspartner? Kom snel eens kijken en een les meedoen.
Bij Danscentrum Enjoy is de eerste les altijd gratis.

De lessen linedance worden verzorgd door Angela Vermij.

 


Lesgeld

Voor de linedance lessen, kun je kiezen uit diverse betalingsmethodes:

  • Abonnementsvorm: €17,50 per maand
  • Strippenkaart 10 lessen: €47,50
  • Losse les: €6,00