Over ons

Danscentrum Enjoy

Welkom bij Danscentrum Enjoy!

Wij zijn een professionele en gezellige dansschool, met een jarenlange ervaring in het verzorgen van stijldanslessen. Danscentrum Enjoy is lid van het landelijk erkende kwaliteitswaarmerk Dancemasters. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare dansschool met goed opgeleide docenten.

Voor het aankomende seizoen zijn er geen groepslessen. Wel kun je ons benaderen voor een openingsdans voor jullie bruiloft of privélessen en wedstrijdtraining.

Dansles

Stijldanslessen worden gegeven op alle niveaus: brons, zilver, goud, goud-ster en topklasse. Ook zonder danspartner kun je je gewoon aanmelden; wij zoeken dan een geschikte partner voor je.
Het lesaanbod bevat ook: LaBlast, Salsa, Ouder en kind dans, MiniDance, G-dansen, Ballet, Musical, en HipHop. Alles onder begeleiding van gediplomeerde docenten.
Neem eens een kijkje bij ons lesaanbod. Wil je eens een les proberen? Bij ons is de eerste les altijd een gratis proefles!

Openingsdans

Wil je een spectaculaire openingsdans op je bruiloft of toch een iets meer klassieke openingsdans, dan kunnen wij dit voor je verzorgen.

Dansavonden / Evenementen

Bij Danscentrum Enjoy ben je echt even een avondje uit!
Wij verzorgen niet alleen danslessen, maar organiseren ook veel dansavonden en gezellige feesten zoals een Salsafeest, Kerstbal, Halloweenfeest, of een Black & White party. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor het eerstvolgende evenement.