Zaalverhuur

Feesten & partijenLampion

Viert u een verjaardag of huwelijksfeest? Heeft u een mooie, grote ruimte nodig voor een gezellig bedrijfsfeest? Wilt u op en verrassende manier aan teambuilding werken? In deze en andere situaties zijn wij u graag van dienst.

Zeer centraal gelegen in Woerden, vlakbij het station, bieden wij een mooie en ruime zaal voor feesten en partijen. Vanzelfsprekend zijn allerlei soorten feesten mogelijk: van aangeklede themafeesten via sfeervolle kerst- en eindejaarsborrels tot verrassende personeelsuitjes en meer.

Voor aankleding en invulling van het programma staan wij voor van alles open. Er kan bijvoorbeeld voor catering gezorgd worden, met een welkom met hapje en drankje, bediening aan onze bar en versnaperingen tussendoor. Ook is er door onze draaitafel gelegenheid tot het zelf draaien van muziek waarbij eveneens een eigen DJ beschikbaar is. En er is het grote voordeel op gewone zalen dat er kan worden gedanst zoals men wil, want de vloer kan alle dansstijlen aan.

20150707_vloerDaarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid tot zowel demonstraties als workshops. Dat is niet alleen gezellig, maar voor mensen vaak onverwachts en tevens een concrete manier om aan zaken als teambuilding en leiderschapskwaliteiten te werken. Hierbij raken ontspanning en gezelligheid uiteraard geen moment uit het oog verloren. Tenslotte zijn wij ook in te huren voor demonstraties en workshops stijldansen op andere locaties.

Wil u meer informatie of wilt u direct een vrijblijvende offerte?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen enkele dagen contact met u op.


20150707_discobal

 

20150707_spiegelwand

 

20150707_lampion